dijous, 22 de desembre del 2011

BASES XI EDICIÓ PREMI LA MIRANDA DE CONTES

L'Associació Cultural La Miranda convoca la XI edició del Premi La Miranda de Contes.

1. Hi poden participar infants, joves i adults en les 3 categories següents: Categoria Infantil (entre 9 i 12 anys), Categoria Juvenil (entre 13 i 17 anys) i Categoria General (a partir de 18 anys). L'estil de les obres presentades ha de ser el conte, ha de ser inèdit en tots els mitjans i escrit en català. Les obres que ja han estat premiades en altres concursos o són finalistes en vies de publicació, en quedaran excloses. Cada concursant podrà presentar fins a dos originals, tot i que en cas de ser tots dos finalistes, només se'n premiarà un. La temàtica dels treballs és lliure.

2. El relat es presentarà gravat en un CD, en versió Word, i s'acompanyarà de vuit còpies en format DIN A4, amb una extensió màxima de 10 fulls en lletra tipus Arial, cos 12, interlineat 1,5 i sense excedir els 28.000 caràcters comptant els espais.

3. El termini per presentar els originals serà el 15 de febrer de 2012. Els originals es faran arribar per correu ordinari a La Miranda -concurs literari- Apartat de Correus 33, 08786 Capellades (Barcelona).

4. Els contes han de tenir títol i aniran signats amb pseudònim. A l'exterior del sobre s'hi escriurà també el títol del conte, el pseudònim emprat i la categoria a la qual es presenta (General, Juvenil o Infantil). Juntament amb els contes i en un sobre tancat a part (plica) hi constaran les dades següents: nom i cognoms, fotocòpia del DNI o document similar d'identificació, un telèfon de contacte, adreça ordinària i electrònica.

5. La Miranda es reserva el dret de publicar per qualsevol mitjà els relats seleccionats pel jurat del concurs, a més de les obres premiades, respectant sempre el nom de l'autor o de l'autora. En aquest cas, l'Associació Cultural La Miranda quedarà propietària de tots els drets dels contes publicats.

6. No es retornaran els originals no premiats ni tampoc els seleccionats.

7. El veredicte del jurat es farà conèixer a Capellades el 21 d’abril de 2012 dins dels actes previstos per Sant Jordi, al Museu Molí Paperer a les 20 hores.

8. El jurat està format per: Josep Antoni Aparici, Marta Camps, Maria Teresa Costas, Aina Pinyol, Montserrat Riba, Cristina Roca i Àngel Soteras. Actua com a secretària Laia Puig.

9. Els premis concedits a les obres premiades de la Categoria General són els següents: 100 euros i un obsequi al guanyador o guanyadora del primer premi i una panera valorada en 75 euros al segon premiat. En la Categoria Juvenil es premiarà amb 50 euros i un obsequi el guanyador o guanyadora i amb una panera valorada en 40 euros el segon classificat. En la Categoria Infantil es premiarà al primer i segon classificats amb un val amb valor de 25 euros i 15 euros respectivament que podran bescanviar a la llibreria La Taga de Capellades.

10. El guanyador d'un primer premi de l'anterior edició s'abstindrà de tornar a participar l'any següent en la mateixa categoria.

11. En benefici del desenvolupament de la vetllada i en atenció als assistents i als patrocinadors, els guanyadors es comprometen a recollir el premi ells mateixos o bé a delegar en algú altre aquesta funció.

12. Participar implica acceptar les bases de la convocatòria d'enguany.

13. El jurat resoldrà qualsevol qüestió no descrita en aquestes bases.

14. El premi es pot declarar desert.

15. Per a més informació, us podeu adreçar a http://premilamiranda.blogspot.com o bé lamirandadecontes@gmail.com. També podeu seguir el concurs a través de Twitter (@PremiLaMiranda) i el perfil de Facebook (Premi La Miranda)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada