dimarts, 21 de setembre del 2010

Bases de la X edició del Premi La Miranda de Contes

L'Associació Cultural La Miranda convoca la X edició del Premi La Miranda de Contes.


  1. Les obres presentades aniran adreçades a infants, joves i adults, seran inèdites en tots els mitjans i escrites en català. Les obres que ja han estat premiades en altres concursos o són finalistes en vies de publicació en quedaran excloses. Cada concursant podrà presentar fins a dos originals, tot i que en cas de ser tots dos finalistes, només se'n premiarà un. La temàtica dels treballs és lliure.
  1. El relat es presentarà gravat en un CD, en versió Word, i s'acompanyarà de vuit còpies en format DIN A4, imprès a una sola cara, amb una extensió màxima de 10 fulls en lletra tipus Arial, cos 12, interlineat 1,5 i sense excedir els 28.000 caràcters comptant els espais.
  1. El termini per presentar els originals serà el 10 de desembre de 2010. Els originals es faran arribar per correu ordinari a La Miranda -concurs literari- apartat de correus, 33, 08786 Capellades.
  1. Els contes han de tenir títol i aniran signats amb pseudònim. A l'exterior del sobre s'hi escriurà també el títol del conte, el pseudònim emprat i la categoria a la qual es presenta (General, Juvenil o Infantil). Juntament amb els contes i en un sobre tancat a part (plica) hi constaran les dades següents: nom i cognoms, fotocòpia del DNI o document similar d'identificació, un telèfon de contacte, adreça ordinària i electrònica, si és possible.
  1. La Miranda es reserva el dret de publicar per qualsevol mitjà els relats seleccionats pel jurat del concurs, a més de les obres premiades, respectant sempre el nom de l'autor o de l'autora. En aquest cas, l'Associació Cultural La Miranda quedarà propietària de tots els drets dels contes publicats.
  1. No es retornaran els originals no premiats ni tampoc els seleccionats.
  1. El veredicte del jurat es farà conèixer a Capellades el 5 de febrer del 2011, dins dels actes previstos per Santa Dorotea, al Museu Molí Paperer.
  1. El jurat està format per: Josep Antoni Aparicio, Marta Camps, M. Teresa Costas, Montserrat Riba, Arnau Rius, Cristina Roca i Àngel Soteras. Actua com a secretària Laia Puig.
  1. Els premis concedits a les obres premiades de la Categoria General són els següents: 450 euros al guanyador o guanyadora del primer premi i 270 euros al segon premiat. En la Categoria Juvenil (participants d'entre 13 i 18 anys) es premiarà amb 250 euros el guanyador o guanyadora i amb 150 euros el segon classificat. en aquestes dues categories, els premiats també rebran un obsequi relacionat amb el món literari. En la Categoria Infantil (participants d'entre 9 i 12 anys) es premiarà al primer i segon classificats amb un val amb valor de 50 euros i 30 euros respectivament que podran bescanviar a la llibreria La Taga de Capellades.
  1. El guanyador d'un primer premi de l'anterior edició s'abstindrà de tornar a participar l'any següent en la mateixa categoria.
  1. El benefici del desenvolupament de la vetllada i en atenció als assistents i als patrocinadors, els guanyadors es comprometen a recollir el premi ells mateixos o bé a delegar en algú altre aquesta funció.
  1. Participar implica acceptar les bases de la convocatòria d'enguany.
  1. El jurat resoldrà qualsevol qüestió no descrita en aquestes bases.
  1. El premi es pot declarar desert.
  1. Per a més informació, us podeu adreçar a http://premilamiranda.blogspot.com o bé a lamirandadecontes@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada